Ülkemizde milyonlarca kişi ikinci üniversite ya da açıktan üniversite eğitimi görebilmek için Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Fakültesi AÖF'ün iki yıllık ön lisans ya da dört yıllık lisans bölümlerine eğitim görerek vize ve final sınavlarına katılmaktadır.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF tarafından yayımlanan duyuru ile final sınavlarının 26 Mayıs ve 27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacağı duyurulmuştu. Buna göre sınav sona erdi ve adaylar sınav soruları, soruların cevapları ve yorumlarını internette aramaya başladı.

SINAV DEĞERLENDİRMESİ

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF final sınavı sona erdi peki değerlendirmesi nedir? Sınav zor muydu yoksa kolay mıydı? Sınav sonu yapılan sosyal medyadaki mesajlar incelendiğinde pek çok kişinin bu sınavın vize sınavına göre daha zor olduğunu belirtmektedir. Ancak yine sınavına iyi çalışan öğrencilerden sınavın kolay olduğunu söylemelerini de görmekteyiz.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF final sınavı soruları okulun resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanabilecek olup yine final sınavının cevaplarını da merak eden adayların Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF'ü takip etmesi gerekmektedir. Sizlerde yorumlarınızı hemen aşağı bölümden ulaştırabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim