Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İş İlanları 2016
Kahraman ünvanını yıllar önce düşman kuvvetlerine karşı verdiği mücadelelerle beraber kazanan Kahramanmaraş, bugün kahramanlıklarının ödülü müdür bilinmez oldukça modern bir görünümdedir. Çevre korumalarını ön planda tutan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu gelişimdeki payı oldukça fazladır. Zaman zaman iş ilanları yayınlayan belediye ise halkın memnuniyeti en üst seviyelere çıkarmaktadır.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini gerçekleştirirken, gücünü her zaman halktan almaktadır. Çünkü yapılan hizmetler halk için yapılıyor ve de bu hizmetleri halk menfaatleri doğrultusunda kullanıyor. Belediye personelleri arasından seçilen bazı memurlar zaman zaman halkın içerisine katılarak onların isteklerini dinlemekte ve bunları rapor haline getirerek görevlilere iletmektedirler. Yapılan çalışmaları ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Bu sonuçlara baktığımız zaman ise karşımıza tabiki de işsizlik problemi çıkmaktadır. Zaman zaman gerçekleşen ve kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan personel alımları yeterli olmamış ve halk ise özel sektörde kendine uygun iş bulamamıştır. Bu duruma çözüm bulmayı amaçlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yeni projeler hazırlamakta ve halka istihdam oluşturmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda gerçekleşecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ise yavaş yavaş şekillenmeye başlamıştır. Öncelikli olarak gerçekleşmesi muhtemel pozisyon işçiler üzerine olacaktır. Aynı zamanda belediyeye ait şirketlere de taşeron işçi ve ön muhasebe görevlisi alımları yapılacak.
Kamu Personel Seçme Sınavı’na girmiş ve atama bekleyen kişileri de sevindirecek haber son günlerde belediye personelleri tarafından ilan edildi. Bu doğrultuda kadrolu olarak çalıştırılmak üzere mimar ve memur alımları gerçekleşecek. Bunun yanı sıra itfaiye eri ve şoför alımlarının gerçekleşmesi de muhtemeldir. Bu pozisyonlarda işe girmek isteyen adayların ise belirttiğimiz üzere KPSS sınavına girmiş olmaları, bunun yanında da geçer bir not almış olmaları gerekmektedir.