Erzurum Köprüköy Belediyesi 22 Mart 2017 tarihinde alım duyurusu ile bir çok adayın yüzünü güldürmüştü. Ancak yapılan duyuruya göre başvurularda son günlere gelindi! Erzurum Köprüköy Belediyesi bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak amaçlı toplamda 45 kişilik boş kadro ile 20 adet Çöpçü ve 25 adet Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) alacak. Adaylardan en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile Lise ve Önlisans mezunları alınacak. Adaylar başvurularını en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen veya online olarak yapılacaktır. 

ARANAN NİTELİKLER:

Adaylardan, her kadro için Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış sertifika olması, en az İlköğretim ve en fazla önlisans mezunu olmaları, şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayınlandıktan sonra başlayacak olup en fazla 10 gün içerisinde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Yani en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar başvurular gerçekleşmesi gerekmektedir. Başvurular, İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim