Düzce Belediyesi İş İlanları 2016

Düzce Belediyesi, şehri en iyi şekilde yönetmek ve gelişimini sağlaması için var gücüyle çalışmaktadır. 2016 yılı içerisinde inşaatına başlamayı hedefledikleri Melensu Park Projesi ile beraber, Düzce halkına yeni ve modern bir sosyal yaşam alanı oluşturacaklar. Halkın boş anlarını değerkendirmek adına doğayla iç içe bir alanda vakit geçirmesine imkan sağlayan belediye, ayrıca personel alımları da yaparak işsizlik sorununa son vermeyi hedefliyor.

Melensu Park Projesi ile beraber şehrin batı bölgesinde yer alan Melen Çayı kenarı değerlendirilmek istenmektedir. Bu bölgede yapılacak olan rekreasyon çalışmalarıyla birlikte birçok alana kullanışlı ve faydalı binalar yapılacak. Bu alanlar ise amfi tiyatro, lunapark, kafe, kır nikahı evler, açık ve kapalı yüzme havuzu, aquapark ve kafeteryalardır. Bölgedeki en büyük ve de önemli projeleri arasında gösterilen Melensu Park Projesi, Düzce halkını sevindirmiş görünüyor. Hem modern bir görünüm katacak olan bu projenin birçok insana da iş imkanı sunacak olması oldukça önemli. Mart ayından itibaren resmiyet kazanacak olan Düzce Belediyesi iş ilanları, kısa sürede kamuoyuna duyurulacak. Şuan için projenin ihaleleri tamamlanmaya çalışılmaktadır. Bu ihalelerin bitmesinin hemen ardından da bölge televizyonda açıklamalarda bulunacak olan Düzce Belediyesi Başkanı, personel eleman alımlarıyla ilgili tüm açıklamaları yapacaktır.

Düzce Belediyesi projeleri ince detaylarına kadar incelerken, mevcut kadrosuna da destek yapmayı düşünmektedir. 2016 yılında gerçekleşecek olan kadrolu personel alımlarını en iyi şekilde kullanmak isteyen Düzce Belediyesi, mimar ve mühendis alımları gerçekleştirerek kadrosunu güçlendirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca Temizlik İşleri Genel Müdürlüğü’nün ihtiyaçlarını da karşılamak isteyen Düzce Belediyesi, Şubat ayının sonlarında temizlik görevlisi almayı da düşünmektedir. Tüm personel alımlarıyla ilgili detaylar ilerleyen günlerde resmiyet kazanacakken, bu resmileşme süreci Düzce Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulacak.