Beydağ Belediyesi Başkanlığı 20 Mart 2017 tarihli personel alım duyurusu yayaımladı. Duyuru DPB tarafından yapıldı ve tam zamanlı sözleşmeli personel alınacak. toplamda 1 kişilik kadro ile Beydağ Belediyesi 4 Yıllık Fakülte Mezunu ((Ekonomi ve İktisat Bölümü ) olmuş Ekonomist alacak. Alımlar adayların başvuru şartlarını taşımaları ve yapılacak olan sözlü mülakat ile belirlenecektir. Sözlü mülakat Beydağ Belediyesi Başkanlığı tarafından 31 Mart 2017 tarihinde saat 10:30 da yapılacak. Adayların sözlü sınava katılabilmeleri için mutlaka aşağıdaki başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

Adaylardan Sınav İçin Aranacak Şartlar;

Beydağ Belediyesi Başkanlığı alım yapacağı sözleşmeli personel adayından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, üniversitelerin 4 yıllık ekonomist ve iktisat fakültelerinden mezun olmuş olmak, İlan tarihinden önce izmir ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu veya sağlık problemi olmaması ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması şartları aranacaktır. 

Başvuru yapacak adaylar, başvurularını en geç 30 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular saat 17:00 a kadar Beydağ Belediye Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.(posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) Ayrıca başvuru esnasında adayların, 2 adet vesikalık fotoğraf, sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi, yerleşim yeri belgesi, öğrenim durumunu gösterir belge, özgeçmiş ile gelmeleri gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim