Belediye personel alım ilanları her geçen gün yayımlanıyor. Son olarak yayımlanmış olan ilana göre Balıkesir de bulunan Edremit Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre Edremit Belediyesi bünyesine 2 adet büro destek personeli ve 1 adet şoför olmak üzere toplamda 3 kişilik boş kadro ile alım yapacak.

Söz konus duyuru Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılmış olup adaylar başvurularını başvuru şartlarına göre gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Söz konusu duyuru 06 Ağustos 2018 tarihinde yapılmış olup adaylar başvurularına 07 Ağustos 2018 tarihinde başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak İş Yeri: Edremit Belediyesi Personel A.Ş,

Açık İş Pozisyonu: 2 Büro Destek Personeli ve 1 Şoför

Başvuru Adresi: Hamidiye Mahallesi Eski PTT caddesi no 1 Edremid Balıkesir

Başvuru Tarih Araığı: 07 Ağustos 2018 ile 10 Ağustos 2018

Adaylardan başvuru niteliği olarak, Emekli olmamak, TürkiyeCumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Vardiyalı çalışabilmek, ve ayrıca Şoför pozisyonu için en az B Sınıfı ehliyete sahip olmaları şattır.

Adaylar başvurularını Kimlik Fotokopisi, İkametgah, Sabıka kaydı ve Ehliyet fotokopisi ile birlikte yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar aşağıdaki başvuru kılavuzunu inceleyebilirler.

İlanın Tam metni