Ülkemizde başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında dev bir marka haline gelen Colin's ürünleri ile büyüme oranını artırırken Türkiye geneli yeni mağazalar açmaya da devam etmektedir. Bilindiği üzere açılan mağaza sayısı arttıkça satışlarda bir hayli yükselmektedir. Buna göre Colin's markasını büyütme Türkiye geneli bayilikler vermeye devam ediyor. Peki bayilik şartları nedir, başvurular nasıl yapılır.

COLİN'S BAYİLİK ŞARTLARI

Colin's giyim firmasından bayilik alabilirsiniz. Ancak bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Örneğin açacağınız bölgenin belirlenmiş asgari nüfus oranını geçmesi gerekmektedir. Genel olarak Colin's marka değerinin düşmemesi için nüfusu 100 bin, 150 binden daha az yerlere bayilik vermeye pek sıcak bakmamaktadır.

Colin's bayilik açtıktan sonra tüm personel desteği, mağaza tasarımı, ürünler firma tarafından karşılanmakta olup üretilecek olan ürünlerin tamamını almalı ve mağazanıza eklemeniz gerekmektedir. Belirlenecek süre boyunca fiyatlarda değişiklik yapılması yasak olup belirlenmiş süreden sonra fiyatlarda indirim yapmanız ve kampanyaya gitmenize firma karışmamaktadır.

Colin's firması bayilikler için belirli bir ücret almakta olup bu ücret hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur. Bölgeye ve mağazaya göre değişmekte olduğundan bu gibi detaylı bilgileri Colin's firmasını arayarak ya da müdürlüğe müracaat ederek öğrenmeniz gerekmektedir.

TÜM BAYİLİK İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ