Mayıs 2015'de 700 milyona yakın bütçe ile ülkemizde faaliyetlerine başlayan Ziraat Katılım Bankası yaptığı promosyon ve kampanyalar ile müşteri çekmeye çalışmaktadır. Şu anda Türkiye'nin her bölgesinde atm'si ya da şubesi bulunmasa da giderek büyümeye devam eden Ziraat Katılım Bankası müşterilerine özel promosyonlar ve cazip faiz oranları belirlemektedir. Bünyesine katmış olduğu nitelikli ve ilgili personeller ile daha da büyüyen Ziraat Katılım Bankası Nisan ayında mülakatları gerçekleştirilen personel alımı yapmıştı. Peki yakın zamanda Ziraat Katılım Bankası personel alımı yapacak mı? Yapacaksa hangi pozisyonlar için personel alımı yapılması bekleniyor?

Personel Alım Ne Zaman Yapılacak

Ziraat Katılım Bankası hazırlamış olduğu personel alım ilanlarını resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Şu anda söz konusu bankanın resmi internet sitesi incelendiğinde her hangi bir personel alım ilanının olmadığı görülmektedir.
Yakın zamanda Ziraat Katılım Bankasının personel alımı yapıp yapmayacağı bilinmemekte ve söz konusu bankanın bildiri bölümü sürekli olarak takip edilmektedir. Eğer Ziraat Katılım Bankası personel alım ilanı yayımlarsa bu konu hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Sizlerde geçmiş dönem alımlar ve yeni dönem alımlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda ki linki inceleyebilirsiniz.

http://www.ziraatkatilim.com.tr/bankamiz/insan-kaynaklari/Sayfalar/ise-alim.aspx
Editör: TE Bilisim