Ülkemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan kamu bankası Vakıfbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Diğer kamu bankaları gibi Vakıfbank'ta personel alımları için aralıklarla banka sınavları düzenlediği gibi resmi internet sitesinden de gelen başvuruları kabul etmektedir.

Buna göre Vakıfbank resmi internet sitesinde yer alan iş başvuruları ve kariyer sayfasında ki öz geçmiş formu bölümü aracılığı ile müracaatları kabul etmektedir.

ÖZGEÇMİŞ BAŞVURUSU YAPMAK

Vakıfbank'ın hazırlamış olduğu kariyer sayfasına giriş yapıp sisteme üye olduktan sonra kendi bilgileriniz ile Vakıfbank'a öz geçmişiniz ile müracaat edebilirsiniz. Vakıfbank gelen tüm öz geçmiş formu başvurularını incelemekte ve değerlendirmektedir.

Buna göre Vakıfbank yine aldığı öz geçmiş formlarını değerlendirdikten sonra personel alımı ihtiyacı olduğunda uygun görmüş olduğu adaylar ile iletişim kurmaktadır. Sizde yapacağını bu başvurular ile eğer gerekli pozisyonlar için uygunsanız Vakıfbank'ın sizin ile irtibat kurmasını sağlayabilirsiniz. Müracaatlar sürekli olarak kabul edilmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Vakıfbank süresiz olarak resmi internet sitesi aracılığı ile sürekli olarak öz geçmiş başvuruları kabul etmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Aşağıda yer alan linki takip ederek Vakıfbank kariyer bölümüne üye olan adaylar başvurularını yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://kariyer.vakifbank.com.tr/