Bankacılık sektöründe faaliyette bulunan ve çeyrek asırlık bir tecrübesiyle milyonlarca insana hizmet sunan KuveytTürk Bankası, faizsiz bankacılık standartlarında hizmet vermektedir.

Kullanıcıları için birçok hizmeti sunan banka, düşük faizli kredileri ve kullanıcılarının yatırım yapmalarını sağlamak amacıyla oluşturduğu yatırım hesaplarıyla birlikte her geçen gün daha fazla kişiye hizmet üretmektedir. KuveytTürk Bankası, ülkemizde temellerini yeni yeni kuvvetlendirmeye başladığından dolayı birçok ilimize ve ilçe merkezlerine yeni şubeler açmaktadır. Bu şubeleri ise daha önce bankacılık sektöründe çalışmış ve deneyimli kişiler tarafından doldurmayı amaçlamaktadırlar. Aynı zamanda müşteri potansiyelleri her geçen gün arttığından dolayı zaman zaman mevcut şubelerindeki kadrolarına takviye elemanlar da almaktadırlar. 2016 yılının ilk aylarından beri başlayan KuveytTürk Personel Eleman Alımları İş İlanı yayınları, bankanın resmi internet sitesi üzerinden ve bazı iş ilanı sitelerinden başvuruları kabul etmektedir. Hangi Pozisyonlarda Personel Alımı Yapılacak ?

KuveytTürk’ün alımını yapmayı kararlaştırdığı ve resmi bir şekilde yayınladığı iş ilanlarına baktığımız zaman, boş olarak değerlendirilen pozisyon sayısı yirmi dokuzdur. İşte alım yapılacak pozisyonlar; Muhasebe Uzmanı Kredi Risk İzleme Uzmanı Hazine Kontrol Uzmanı Bütçeleme ve Raporlama Uzmanı Yardımcısı Network Güvenlik Mühendisi Kıdemli Yazılım/ Teknoloji Mimarı KuveytTürk Bankası, bu pozisyonlarda alımlara gidecek ve yapılacak olan personel alımlarının büyük bir çoğunluğu İstanbul merkezli gerçekleştirilecek. İş başvurusu yapacak adayların ise bankacılık sektörü ile ilgili üniversite bölümlerinden mezun olması, geçmiş dönemlerinde herhangi bir bankada başvurulan pozisyon ile ilgili deneyim edinmiş olmak, erkek adaylarda da askerliğin yapılması ya da tecilli ise bu sürenin 2 yıl olması gerekmektedir. İşe yeni başlayan bankacı adayları ise pozisyonlarına göre 2 bin liradan başlayan ücretlerle iş başı yapmaktadır. İlana başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. http://www.kariyer.net/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-is-ilanlari-c2047-p11495/

Editör: TE Bilisim