Ülkemizin özel bankaları arasında yer alan ve en tanınır bankalardan bir tanesi olan Kuveyt Türk Bankası yeni yatırımlarına devam etmekte ve müşteri memnuniyeti, hizmet kalitesinin artması adına personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Kuveyt Türk Bankası personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Kuveyt Türk Bankası tarafından yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda banka memuru alımı yapılacağı görülmektedir. Buna göre adaylar şubelerde ya da genel müdürlüklerde istihdam edecektir. Peki ilan detayları bilgisi nedir ve alım yapılacak pozisyonlar nedir.

MEMUR İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Banka: Kuveyt Türk Bankası
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 25'e Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kuveyt Türk Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 25'e yakın kadro için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nedir. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Bankada Kampüs Genel Müdürlük Kadroları
BT Kalite Güvence Mühendisi
Metin Yazarı (Bankada Kampüs)
Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı
Gişe Yetkilisi / İstanbul Avrupa
Veri Yönetimi ve İş Zekası Uzmanı
Web Teknolojileri Yazılım Mühendisi
Yazılım Test Mühendisi
Bireysel Bankacılık Satış Uzm. Yrd.-İstanbul AVR
Ürün Geliştirme Uzman Yardımcısı

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda Kuveyt Türk Bankasının alım yapacağı bazı kadrolar hakkında bilgi verilmiştir. Peki Kuveyt Türk Bankası bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar nasıl başvuru yapacak. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek adaylar ilgili pozisyonları görebilir ve başvurularını buradan gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/3tf2ux
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ