Ülkemizde faaliyetlerine uzun süredir devam etmekte olan Garanti Bankası açık pozisyonları için memur alımları yapmaya devam ediyor. Alım ilanlarını genel olarak kendi hazırlamakta olan Garanti Bankası memur alımlarını resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.

Garanti Bankası tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 20'ye yakın pozisyon için memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Garanti Bankası hangi pozisyonlar için memur personel alımı gerçekleştiriyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Garanti Bankası
Açık Pozisyon Sayısı: 20'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR


Garanti Bankası 20'ye yakın pozisyon için banka memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Garanti Bankası personel alımı gerçekleştirmektedir.
Şikayet Yönetimi Projeleri Yetkilisi
Dijital Pazarlama Ve İş Ortaklıkları Yönetmeni
Çağrı Merkezi İş Geliştirme Yetkilisi
Krediler Raporlama Yetkilisi
Müşteri Deneyimi Araştırmaları Yetkilisi/Yönetmeni
Finansal Raporlama Yönetmeni
Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Raporlama Yetkilisi
Yukarıda ki pozisyonlar başta 20'ye yakın farklı pozisyon için personel alımı yapılıyor.

NASIL BAŞVURULUR

Garanti Bankası yukarıda yer almakta olan kadroalr başta 20'ye yakın poziyon için memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvurulur. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek başvurularını internet üzerinden yapması gerekmektedir. Yine adaylar aşağıda ki link üzerinden tüm pozisyonları öğrenebilir ve açık pozisyonlar için aranmakta olup nitelikler hakkında da bilgi sahibi olabilir.

https://goo.gl/7wBLJ5
DİĞER BANKALARIN PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ