Garanti Bankası 1946 yılında Ankara'da kurularak hizmetlerine başlamış bir bankadır. Şu anda 100 milyar ABD dolarından fazla sermayesi olan Garanti Bankası hizmetlerine devam ettiği gibi müşteri potansiyelini de artırmaya çalışmaktadır.

Garanti Bankası açık pozisyonları içinde personel alımları gerçekleştirmekte olan bir kuruluş olup yeni yayımlanan ilanlara göre şubelerde ve genel müdürlüklerde istihdam edecek çok sayıda banka memuru alımı yaptığı görülmektedir. Peki Garanti Bankası personel alımı detayları nedir, Garanti Bankası ilan ve alım yapılacak pozisyonlar.

DETAY ve BİLGİLER

Alım Yapacak Banka: Garanti Bankası
Farklı Pozisyon Sayısı: 6
Alınacak Memur Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Garanti Bankası interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 6 farklı pozisyon için memur alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için Garanti Bankası memur alımı yapacak.

STRATEJİK PLANLAMA YETKİLİSİ
VERGİ UZMANI
OPERASYONEL RİSK YÖNETMENİ
TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
İŞ GÜCÜ OPTİMİZASYONU VE HİZMET KALİTESİ YETKİLİSİ
OPERASYON YÖNETMENİ

Yukarıda belirtilen 6 farklı pozisyona banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Sivas ve İstanbul (Avrupa, Asya) için memur alımları yapılacaktır. Genel olarak en az önlisans mezunu başvuruları kabul edilmekte olup detaylı bilgi öğrenmek ve başvuru yapmak için adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/7wBLJ5
DİĞER BANKALARIN PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ