Finansbank Personel Eleman Alımı

2015 26 Ekim 1987 tarihinde Hüsnü Özyeğin’in kurduğu Finansbank farklı ve yenilikçi bir bankacılık anlayışına sahip olması ile her zaman ilerleyerek ve gelişerek bugünlere gelmiştir. Müşterilerine her zaman bir bankacılık hizmetinden çok daha fazlasını sunmayı hedefleyen Finansbank yıllardır en iyi hizmeti sunmak için en yeni teknolojilerden faydalanarak, eğitimli personeli ve güler yüzü ile 27 yıldır sizlere devamlı hizmet sağlamaktadır. 2006 yılında Yunanistan’ın en büyük bankası olan National Bank Of Greece tarafından satın alınmıştır.

Bu durumun ardından yapılan bir anlaşma ile Türkiye’deki Finans Leasing, Finans Yatırım, Finans Portföy Yönetimi, Finansbank’ın mülkiyetinde kalmıştır. Her zaman kendine bir şeyler katarak ilerleyen ve müşterisini yüzde yüz memnun etmeye çalışan Finansbank ile bir adım önde olmak mümkün! 666 şubesi ile ve eğitimli personel ile sizlere yıllardır hizmet veren Finansbank günden güne kendini geliştirerek ilerlemekte ve yoluna devam etmektedir. Kendine katacağı yeniliklerle çok daha dinamik ve hızlı çözümleri müşterileri ile paylaşma hedefi olan Finansbank günden güne hızla büyüyor.

Yıllardır kaliteli hizmet ve güven faktörünü sizlere sunan Finansbank ile 2015 yılında sizde Finansbank ekibine çalışarak güler yüzlü hizmetin bir parçası olabilirsiniz. Sizlere her zaman en kaliteli ve hızlı çözümleri sunan Finansbank personel alımı 2015yılında sizleri birer Finansbank çalışanı yapabilir. Genç ve dinamik bir ekibi eğiterek güçlü ve büyük bir sistem haline gelmeyi hedefleyen Finansbank ile sizde hayallerinize kavuşabilirsiniz. İstediğiniz yükselme hedefini Finansbank’ta gerçekleştirebilir, bankacılık anlayışını kaliteli eğitimlerin yanında yaşayarak anlayabilirsiniz. Hayatınızın her alanında sizlere yenilikçi ve hızlı çözümler sağlayan Finansbank ile sizde yepyeni bankacılık deneyimleri ile tanışıp, bir an önce ilerleyebilir ve kendinizi hızlı bir biçimde geliştirebilirsiniz. Birçok konuda yenilikçi ve teknolojik yaklaşımları ile her zaman en hızlı ve güvenli bankacılık anlayışını benimsemiş

Finansbank her zaman gelecek hedefli çalışmaları ile dikkat çekmiş, müşterilerine en hızlı ve doğru hizmetleri sunmuştur. Doğru ürün ve hizmetleri ile her zaman en iyi sonuçlara ulaşan Finansbank dünden bu güne bilgi birikimini katlamış, daima çözüm odaklı çalışmalarını sürdürmüş ve her zaman en kısa ve pratik yöntemlerle etkili çözümlere ulaşmıştır. En ideal kariyer hedefleriniz için her zaman Finansbank ile ilerleyip gelişmeniz mümkün! Finansbank Personel Eleman alımı ilanına Başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.