Ülkemizin en hızlı büyüyen bankalarından bir tanesi olan Denizbank uygun bulduğu lokasyonlara şubeler açmakta ve daha fazla müşteri çekebilmek için özellikle kredi çekme konusunda vatandaşlara en uygun faiz oranlarını sunmaya çalışmaktadır. Denizbank hızla büyümesi ile daha fazla personel alımı yapmaya çalışmakta olup resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile personel alımı hakkında bilgiler yapmakta, açık pozisyonları belirtmekte ve buradan ilgili konular hakkında duyurular yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında açık pozisyonlar için başvuruların devam ettiği görülmekte olup 2017 yılında da çok fazla personel alımı yapılacağı tahmin edilmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alımı Yapılıyor

Denizbank'ın resmi internet sitesinde bakıldığında deneyimli ve yeni mezun adaylar arasından personel alımlarının yapıldığı görülmekte olup;

Veritabanı mühendisi
Proje yönetim müdürü
Penetration Test Engineer
Mobil satış görevlisi
operasyon destek görevlisi
Tarım Bankacılığı Satış Temsilcisi

Yukarıda yer alan pozisyonlar için açık pozisyonların olduğu Denizbank tarafından belirtilmiştir. Yine Türkiye geneli çoklu alımlar için Denizbank kurum sınavı düzenlemekte ve adayın bu sınavdan yüksek puan almasını beklemektedir. Alınan puanların sonucunda mülakatlar yapılmakta buradan da başarılı olanlar Denizbank bünyesinde çalışmaya başlamaktadır. Sizlerde Denizbank personel alım ilanlarını incelemek, öz geçmiş bırakmak ve detayları öğrenmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://kariyer.denizbank.com/denizde_kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim