Türkiyenin önde gelen ve yıllardır yatırım anlamında büyük bütçeler harcayan Denizbank personel alımı yapmaya devam ediyor. Son yıllarda reklama harcadığı bütçe ile müşteri oranını artıran ve yaptığı kampanyalar ile müşterileri kendine çekmeyi başaran Denizbank bünyesine kattığı nitelikli personeller ile daha da büyümeyi ve birkaç sene içerisinde Türkiye'nin dört bir yanına açtığı şubeleri ile daha marka haline gelmeyi planlamaktadır.

Denizbank her sene yüzlerce kişiye iş imkanı sunmaktadır. Yeni yapılan bildiri ile kendi bünyelerinde farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere en az lise mezunu elemanların alınacağı belirtildi.

Hangi Pozisyonlara Personel Alınacak

Denizbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bildiri de bünyelerine alınacak olan personellerin hangi pozisyonlarda çalışacağı bildirildi.
İletişim Merkezi Asistani
Bireysel Direkt Satış Temsilcisi
Makam Şoförü
İŞKUR İletişim Merkezi Asistani
Bankacılık Hizmetleri Portföy Yöneticisi
Özel Bankacılık Portföy Yöneticisi

Yayınlanan bildiride yukarı da adı geçen tüm pozisyonlara personel alımı yapılacak. Bu sene içerisinde toplam kaç personel alındı ve daha kaç personel alımı yapılacak gibi konularda pek açıklama bulunmamakta ancak güncel ilanları takip etmek, banka hakkında bilgi almak, bankaya alınacak olan personellerde bulunması gereken nitelikler ve hangi şehirlerde bulunan şubelere alımların yapıldığını öğrenmek için Denizbank'ın yenibiris sitesinde bulunan kurumsal üyelik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.