Anadolubank 1997 yılında kurulmuş olup ülkemizin bankacılık sektörünün önde gelen bana kuruluşları arasında yer almaktadır. Anadolu Bankası ilk kurulduğunda 31 şube ile sektöre adım atmış olup şu anda sermayesini ve hissesini iyice büyütmüş durumda. Büyüme oranını artırmakta olan banka personel sayısını da buna göre artırmaktadır.

Personel alımları hakkında Anadolubank resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları / kariyer sayfası aracılığı ile duyurduğu gibi yine açık pozisyonları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapacağını öğrendiğimiz Anadolubank hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Anadolubank interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

Perakende Bankacılık Portföy Yöneticisi
Bilgi Güvenliği Uzmanı
Küçük İşletme Bankacılığı Portföy Yöneticisi
Karar Destek Sistemleri Uzman Yardımcısı
Bilgi Sistemleri Müfettişi
Gişe Asistanı
Ziraat Mühendisi
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Yukarıda yer alan pozisyonlar için çok sayıda banka personeli Anadolubank tarafından alınmakta olup müracaat edecek olan adayların belirlenen şartlara sahip olması gerekmektedir. Detayları öğrenmek ve Anadolubank bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

https://goo.gl/RgMrar
Editör: TE Bilisim