1991 yılında İstanbul'da kurularak hizmetlerine başlayan ABank yeni ismi ile Alternatifbank Türkiye'nin farklı bölgelerinde hizmetlerini sürdürmekte olup toplam 53 şube ile binlerce müşterisine kesintisiz hizmet vermekte kaliteli anlayışından vazgeçmeyerek müşteri memnuniyetini artırıp yaptığı uygun kampanyalar ile müşteri hacmini de geliştirmeye çalıştırmaktadır.

Ülkemizin önemli bankaları arasında yer almakta olan Alternatifbank eski ismi ile Abank müşteri memnuniyetini geliştirerek uygun bölümlere ve kadrolara banka memuru alımları gerçekleştirmektedir. Abank memur alımı ilanları banka tarafından hazırlanarak kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre Alternatifbank'ın banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nedir? Tüm detayları açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Alternatifbank banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre iç kontrol yetkilisi, kredi operasyon yetkilisi, ana bankacılık teknoloji operasyon operatörü, iş sürekliliği uzmanı yetkilisi, kredi riski uzmanı, yönetici adayı, şube uzun dönem stajyeri, organizasyon yetkilisi gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır, hangi şartlar aranıyor?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Alternatifbank yukarıda yer alan pozisyonlar için banka memuru alımı yapmaktadır. Peki aranan şartlar nedir? Buna göre iyi derece bilgisayar kullanabilir olmak, iyi derece Microsoft Office programına hakim, bankacılık işlemlerine hakim, sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak yine bazı pozisyonlar için özel şartlar, tecrübe şartları ve askerlik şartları aranmakta olup adayların bu şartları kendisi incelemesi gerekmektedir. Peki Alternatifbank bünyesinde istihdam etmek isteyenlerin ne yapması gerekiyor? Buna göre adayların https://goo.gl/om7p6Z linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak istediği pozisyon için başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim