2015 Ocak Ayı Memur Alımları
 

2015 yılı yaklaşırken birçok iş ilanı da kapıda! 2015 yılının sağlayacağı istihdam ile birçok işsiz vatandaş iş sahibi olacaktır. Birçok kurum 2015 yılında alacağı memur sayısını açıklığa kavuştururken hala açıklanmayan pek çok kurum ve kuruluşun memur alımları vardır. 2015 Ocak ayı memur alımları hakkında başvurular, ilanlar ve çeşitli duyurular web sitemizde yayımlanmaktadır. Memur olmak isteyen bireylerimiz web sitemizden aradıkları bilgilere kolayca ulaşabilir, böylece hayalindeki mesleğe kolaylıkla kavuşabilir. Birçok kurum tarafından alınacak memurlar, 2015 Ocak ayında başlamak üzere sonraki aylarda da alımlar devam edecektir. Birçok mesleğe göre cazip gelen memurluk, çalışma saatleri, tatil koşulları, maaşı ve kurumsallık anlayışı ile her zaman tercih potansiyeli yüksek meslekler arasında oldu.

Birçok kişinin memur olarak yaşadığı toplumumuzda sizlerinde hayalini süsleyen bu meslek için 2015 Ocak ayı memur alımlarını kaçırmayın! Her zaman kaliteli ve doğru ilanlarla yanınızda olan web sitemiz ile hayallerinizi süsleyen bu mesleğin memur alımlarını takip edebilir ve başvuru tarihlerini öğrenebilirsiniz. Sizlerin hayalini süsleyen bu meslek ile her zaman istediğiniz sonuçlara varabilir, daima başarılı olabilirsiniz. Hayalinizdeki mesleğe ulaşmak artık zor değil! 2015yılında belki de memur olacak ve hayatınıza yön vermek için ilk adımları atmış bulunacaksınız! Her zaman doğru ve güvenilir iş ilanları için web sitemizi mutlaka ziyaret edin! TEMSAN Memur Alımı 2015 TEMSAN Memur alımı yapıyor. TEMSAN bünyesine dahil etmek üzere 2 adet Büro Memuru (Genel) alımı yapıyor. Başvuruda bulunacak adayların KPSS Puanı en az 60 olması gerekmektedir. Sizde TEMSAN Bünyesine dahil olmak için, alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, genel niteliklere, genel şartlara, başvuru bilgilerine, başvuruda bulunacak adayın özelliklerine, Başvuru bilgilerine genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular 21 Ocak 2015 Tarihinde Sona erecektir. TEMSAN Memur Alımı 2015 ilanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.  

SunExpress Kabin Memuru Alımı 2015 SunExpress Memur Alımı yapıyor. SunExpress bünyesine dahil etmek üzere Uçuş Hostesi( Kabin Memuru) alacaktır. Alacağı Memurlar En az lise mezunu olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak adayların Tecrübeli olması yada daha önce hiç tecrübesi olmamış olması fark etmektedir. SunExpress Türkiye genelinde 78 ilde memur alacaktır. Sizde SunExpress’te Kabin Memuru yani Uçuş Hostesi olmak istiyorsanız alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, İş tanımına, alım yapılacak illere ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. SunExpress Kabin Memuru Alımı 2015 İlanını Daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.  

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Uzman Yardımcısı Alımı Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları memur alımı yapıyor. Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları bünyesine dahil etmek üzere 10 adet Uzman yardımcısı alıyor. Sizde Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları başkanlığı İş başvurusunda bulunmak istiyorsanız, alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, özel şartlara, aranılan niteliklere ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular 12 Ocak 2015 tarihinde başlayıp 30 Ocak 2015 tarihinde günü mesai saati bitimine (saat 18.00) kadar yapılabilecektir. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Uzman Yardımcısı Alımı İlanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.  

Adalet Bakanlığı 813 Mübaşir Alımı Adalet Bakanlığı Memur Alımı yapıyor. Adalet bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere 813 Mübaşir alacak. Sizde Adalet bakanlığı mübaşir alımı ilanına iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel şartlara, Özel şartlara, Genel Niteliklere, Başvuruda gerekli olan bilgilere ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.Başvurular 26 Ocak 2015 Pazartesi günü başlayıp, 6 Şubat 2015 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Adalet Bakanlığı 813 Mübaşir Alımı İlanını daha ayrıntılı incelemek ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.  

Adalet Bakanlığı 150 İcra Katibi Alımı Adalet Bakanlığı Memur Alımı yapıyor. Adalet Bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere 150 adet İcra Katibi alımı yapacaktır. Sizde Adalet Bakanlığı İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımda bulunan, genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, özel şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular 12 – 23 Ocak 2015 tarihleri arasındadır. Adalet Bakanlığı 150 İcra Katibi Alımı İlanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.  

Adalet Bakanlığı 69 Teknisyen ve 41 Kaloriferci Alacak Adalet Bakanşığı bünyesine dahil etmek üzere 69 adet Teknisyen ve 41 adet Kaloriferci olmak üzere toplamda 110 adet Personel alacaktır. Sizde Adalet Bakanlığı na iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan Genel şartlara, Başvuru bilgilerine, genel niteliklere, Özel şartlara ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Adalet Bakanlığı 69 Teknisyen ve 41 Kaloriferci Alımı ilanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.  

Adalet Bakanlığı 61 Şoför Alımı Adalet Bakanlığı bünyesine dahi etmek üzere 61 adet Şoför alımı yapacaktır. Sizde Adalet Bakanlığı Şoför alımı ilanına iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, özel şartlara, Genel şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular 26 Ocak 2015 Pazartesi günü başlayıp, 6 Şubat 2015 Cumagünü mesai saati bitiminde sona erecektir. Adalet Bakanlığı 61 Şoför Alımı İlanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.  

Adalet Bakanlığı 3 Bin 912 Zabıt Katibi Alımı Adalet Bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere 3 Bin 912 adet sözleşmeli Zabıt katibi alımı yapacaktır. Sizde İş Başvurusunda bulunmak istiyorsanız alt kısımda verilmiş olan, Genel şartlara, başvuru bilgilerine, Sınav bilgilerine, Sınav tarih ve Yerine, özel şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.Başvurular 26 Ocak 2015 Pazartesi günü başlayıp, 6 Şubat 2015 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Adalet Bakanlığı 3 Bin 912 Zabıt Katibi Alımı İlanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için buraya tıklayınız.

Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Memur Alımı Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Memur alımıyapıyor. Et Ve Süt Kurumu kadrosuna dahil etmek üzere 3 adet Müfettiş Yardımcısı alacaktır. Sizde Et Ve Süt Kurumu Memur Alımı ilanına iş başvurusunda bulunmak için, alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel niteliklere, Özel şartlara, Genel şartlara, Sınav bilgilerine, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular 26/01/2015 Pazartesi günü başlayacak ve 06/02/2015 Cuma günü saat 17.30’da sona erecektir Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Memur Alımı İlanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

  Maden Tetkik ve Arama Memur Alımı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Memur Alımıyapıyor. MTA Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Tarafında bünyesine dahil edeceği 5 adet Müfettiş Yardımcıları (İdari) alacaktır. Sizde İş Başvurusunda bulunmak için ve Sınava girebilmek için alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, Sınav bilgilerine, Sınav Konularına ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular 16 Ocak 2015 Tarihine Kadardır. Maden Tetkik ve Arama Memur Alımı İlanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.