Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görevlerine devam eden ve genel olarak dış görevlerle sorumlu olarak bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda rütbeli askeri personel alımları gerçekleştirmektedir.

Ülkemizin en çok askeri personel alımı yapan kuvvet komutanlığı olarak bilinmekte olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı geçtiğimiz haftalarda hazırladığı ilanı kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımladı ve ilgili ilanında Kara Kuvvetleri Komutanlığının uzman çavuş, uzman onbaşı (erbaş) ve sözleşmeli er rütbeli binlerce en az ilkokul mezunu askeri personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı hangi sınıflar için askeri personel alımı yapacak?

HANGİ SINIFLARA ALIM YAPILACAK?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı çok sayıda uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapacak. Peki hangi sınıflara alım yapılacak? Piyade, Tank, Muharebe, Ulaştırma, Topçu, Veteriner, Hava Savunma, İkmal, Sıhhiye, Bakım, İstihkam ve Sözleşmeli Er sınıfları için uzman çavuş alımı yapılacaktır. Peki ilan detayları nedir? nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı binlerce uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapacaktır. Peki ilan detayları nedir? Aşağı bölümde Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman çavuş alımına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler hakkında bilgi verilmiştir. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların http://www.msb.gov.tr linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Aşağı bölümden resmi bildiriyi bulabilir ve diğer detayları görebilirsiniz.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İLANI BURADA
UZMAN ONBAŞI ALIMI İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim