Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı yapıyor. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amçlı farklı kadrolarda toplamda 22 kişilik kadro ile memur personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru yapabilmeleri için en az lise mezunu olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine 22 kişilik kdro ile, Ankara'da 8 Mühendis, Ankara'da 1 Mimar, Diyarbakır, Elzaıği Hakkari, Şırnak ve Tunceli'de 10 Uzman, Ankara'da 1 Mütercim, Diyarbakır, Erzurum, Tunceli ve Van'da 9 Avukat ve Nevşehir'de 1 veteriner olmak üzere toplamda 22 memur personel alacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine alımını yapacak olduğu kadrolar için adyalardan, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, kadro derecesine göre öğrenim şartlarını taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık peoblemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir kamu kurumda sözleşmeli veya memur olarak çalışmıyor olmak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır. Bu şartları taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı 22 memur alımı başvuruları başladı. Adaylar başvurularını 07 Kasım 2017 tarihi ile 28 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 17:00 a kadar yapmaları gerekmektedir. başvurular sadece www.jandarma.gov.tr internet adresinden yapılacak olup, posta ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek ve bu başvurulara cevap verilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.