Site icon İşin Olsa | Kamu Memur Personel Alımı İlanları

OGM 496 Personel Alımı Başvuru Ekranı Çöktü! Adaylar Sisteme Giremiyor

OGM 496 Personel Alımı Başvuru Ekranı Çöktü! Adaylar Sisteme Giremiyor

OGM 496 Personel Alımı Başvuru Ekranı Çöktü! Adaylar Sisteme Giremiyor

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından duyurulan 496 sözleşmeli personel alımı için beklenen başvuru dönemi bugün resmen başladı. Ancak başvuru ekranı açıldıktan kısa süre sonra sistem hata vermeye başladı. Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapmak isteyen adaylar, “Sistemde yaşanan teknik aksaklık nedeniyle işleminiz tamamlanamadı” uyarısı ile karşılaşıyor.

Edinilen bilgilere göre yaşanan hata yoğunluk kaynaklı geçici bir sistemsel problem olarak değerlendiriliyor. Başvuruların kısa süre içinde yeniden sorunsuz şekilde erişime açılması bekleniyor.

Hangi Kadrolara 496 Personel Alınacak?

OGM, 2025 yılı kapsamında lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları arasından toplam 496 sözleşmeli personel istihdam edecek.

Lisans Mezunu Kadrolar

Ön Lisans Mezunu Kadrolar

Ortaöğretim Mezunu Kadrolar

Bu kapsamda başvurularda geniş bir mezuniyet yelpazesi bulunuyor.

Başvuru Ekranı Açıldı Ancak İşlem Yapılamıyor

20 Kasım sabahı açılması beklenen ekran, öğleden sonra erişime açıldı ancak kısa süre içinde hata verdi. Kariyer Kapısı başvuru sayfasında görülen uyarı şu şekilde:

“Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.”

Adaylar pozisyon seçmeye çalıştığında sayfa yüklenmiyor veya başvuru adımı tamamlanmıyor. Yoğun talep nedeniyle yaşanan bu sorunun, sistemin stabilize edilmesiyle birlikte gün içinde düzeltilmesi bekleniyor.

Başvuru Süreci Başladı! (Sistem Düzeldiğinde Başvuru Yapılacak)

OGM tarafından yayımlanan takvime göre başvurular için 15 günlük süre tanındı.

Başvuru Tarihleri

20 Kasım 2025 – 4 Aralık 2025

Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı / e-Devlet üzerinden yapacak.

Başvuru ekranı yeniden erişime açıldığında İşin Olsa üzerinden duyurulacaktır.

Adaylara Uyarı

Başvuru ekranında yaşanan teknik aksaklık OGM kaynaklı bir hata değildir. Kariyer Kapısı altyapısında yoğunluk yaşandığından tüm adayların gün içinde belirli aralıklarla yeniden denemesi önerilir.

Güncel duyurular için İşin Olsa’yı takip edin

Ayrıca en hızlı bildirimler için İşin Olsa mobil uygulamasını BURADAN ( https://www.isinolsa.com/mobil-uygulama/ ) indirebilirsiniz.

Exit mobile version