İŞKUR Personel alımları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalardan beri devamlı olarak yayımlanan TYP Personel alımları için yeni ilanlar gelmeye devam ediyor. Başvuruları Bu hafta sona erecek olan ilanlar ile Milli Eğitim Bakanlığı Okullarda çalışmak üzere 3 Şehir listesi ile 605 Personel alımı ilanı yayımlandı. Bu doğrultuda İşin Olsa ekibi olarak sizlere her daim yeni ilanları duyurmaya devam edeceğiz. İŞKUR gelmiş olan TYP Personel alımlarını sizlerle paylaşıyoruz.

MEB 3 Şehir Listesi İle Yeni 605 Personel Alıyor!

İŞKUR TYP Personel Alımı kapsamında MEB Yayımladığı ilanlar ile toplamda 605 personel alımı yapacak. Daha önce sizlere TYP Personel alımı ilanlarını paylaşmıştık. Şimdide sizlere yayımlanan yeni ilan listesini paylaşacağız.

Başvurular 12 Şubat 2022 İle Sona Eren Şehir Listesi:

  • Balıkesir 223 Kişi,
  • Karabük 97 Kişi,

Başvurular 13 Şubat 2022 İle Sona Eren Şehir Listesi:

  • Mersin 285 Kişi,

Şubat Ayı İŞKUR TYP Personel Alımları İle Toplamda 27 Şehir ve 4118 Personel Listesi Yayımlandı

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan diğer ilanlara göre kamuya yeni alımlar yapılacak. İŞKUR TYP kapsamında gelmiş olan ilanlara göre Şubat ayı içerisinde yeni alımlar devam ediyor. İşin Olsa ekibi olarak sizlere yeni ilanları duyurmaya devam ediyoruz. Buna göre gelmiş olan ilanlar ile Toplam olarak 27 ilde 4118 personel alınacak. Öte yandan İlçe Dağılımı ve ilan numarasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şubat Ayı TYP İlanları Burada:  https://www.isinolsa.com/typ-alimi-iskur/iskur-subat-ayi-typ-ilanlari-meb-231-ilcede-4118-isci-personel-h41273.html

TYP Personel Alımları Hangi Kadrolarda Yapılıyor?

İŞKUR ile gelen ilanlara göre Milli eğitim bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Okullarda çalışacak personel alımları yapacak. Bu doğrultuda alım yapılacak kadrolar; "MEB bakım onarım ve temizlik, MEB çevre düzenlemesi, Çevre temizliği" kadrolarında personel alınacak.

TYP Perosnel Alımı Başvuruları:

Yayımlanmış olan yeni ilanlara başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx " adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Başvurular 12 ve 13 Şubat 2022 tarihinde sona erecek. İŞKUR üzerinden alım yapılacak şehirleri seçerek ilanlara başvuru yapabilirsiniz.