İŞKUR aracılığı ile TYP Personel Alımında son güne geldik. Şubat ayı içerisinde oldukça yoğun personel alımı yapılmıştı. Henüz başvuru yapmayan adaylar için son gün. Peki yeni TYP Personel Alımı yapılacak mı? MEB Okullara Güvenlik Görevlisi alımı yapacak mı? tüm detayları siz değerli okullarımız ile bu haberde paylaşacağız.

20 Şubat TYP Personel Alımlarında Son Gün!

Şubat ayı başında yayımlanmaya başlayan TYP Personel alımları 30 gün boyunca devam etti. Binlerce Personel alımı ilanı İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvurular alınmıştı. Yayımlanan ilanlar için artık sona gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını bugün gerçekleştirmeleri gereklidir.

Bu kapsamda TYP personel alımı kapsamında Osmaniye ve Bayburt illeri yer alıyor. Son olarak bu iki şehirde yüzlerce personel alımları yapılacak.

Başvuruda bulunacak olan adaylardan;

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- İŞKUR işsiz kaydı bulunmak,

- Öğrenci olmamak ( açıköğretim hariç ),

- Emekli veya Malul aylığı almıyor olmak,

- Çalışma sonucu elde edilen hane gelirinin net asgari ücretin 1,5 katını aşmaması,

şartları aranacak.

MEB 10 Bin Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacak Mı?

Milli Eğitim Bakanlığı TYP kapsamında bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı faaliyetlerine devam ediyor. Uzun zamandır Güvenlik görevlisi alımı yapmayan MEB bünyesine Okulların güvenliğini sağlamak üzere MEB Güvenlik pozisyonunda personel alımı yapması bekleniyor. Yukarıdaki nitelikler güvenlik görevlisi alımı içinde geçerli olacak olup MEB Güvenlik ilanı paylaşıldığında sizler için ilanı duyuracağız.

İlanları takip etmek için bizleri takip edebilir veya telefonunuza indirebilirsiniz.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA