Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Programı kapsamında personel alımı başvuruları devam ediyor. 7 ilde devam eden ve son başvuru süresi bitecek olan alımlar şu şekilde açıklandı.

Bugün Başvurusu Bitecek TYP İlanları Hangileri

Balıkesir Merkez İl Sağlık Müdürlüğüne 45 şoför alımı olacak. 302212 ilan numarasına başvurular 22 Ağostos tarihinde bitecek.

Samsun Merkez Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne çevre temizliği uygulama alanındaki 18 kişilik istihdam için, Kırıkkale Merkez çevre temizliği alanındaki 12 kişilik alım için 302016 ile 302015 ilan numaralarından detaylara erişebilirsiniz.

İzmir Konak ilçesinde İl Sağlık Müdürlüğüne 150 şoför alımı yapılacak. Malatya Merkez'de yer alan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne 7 katılımcı istihdam edilecek. 302312 ile 302315 ilan numarasından arama yapabilirsiniz.

Aile Çalışma ve SOsyal Hizmetler İl Müdürlüklerinden Karabük ile Yalova illerindeki alımlarda toplamda 12 kişilik bir istihdam olacak. Başvuru yapacak adaylardan istenilen bazı genel şartlar ise şu şekilde olacak.

Genel Başvuru Şartları;

18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

Örgün bir eğitime devam etmiyor olmak istenilmektedir. Açıköğretimden devam eden öğrenciler başvuru yapabilecekler.

Herhangi bir kurumdan emeklilik, yaşlılık yada malullük maaşı almıyor olmak gerekmektedir.

Başvuru yapılan İl Müdürlüklerinin aday seçme aşamasında kura, liste yöntemi ile açıklanan sonuç lsitesinde isminin olmasının ardından gerekli olan belgeleri teslim etmek gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim