Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan Toplum Yararına Programlar kapsamında yeni ilanlar yayımlanıyor. 2022 yılı kapsamında çok sayıda TYP Personel alımı ilanı gelmişti. 2023 yılı İçince yeni ilanlar geleye başladı. Bu kapsamda Kaymakamlıklar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda görevlendirilmek üzere TYP işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki TYP Personel alımı detayları nedir? Nasıl başvuru yapılacak?

19 Ocak TYP Personel Alımı İlanları Yayımlandı!

2023 yılının girmesi ile birlikte gelmiş olan ilanlara göre Kamuya Kaymakamlıklar personel alımı ilanı yayımladı. Buna göre Bugün ( 19 ocak 2023 ) itibari ile gelmiş olan ilanlara göre farklı alanlarda 50 personel alımı yapılacak.

Yayımlanan ilanlara göre başvurular Bitlis İlinde gerçekleştirilecek. Alım Yapılacak Kontenjan ise Diğer Mücbir Sebepler kapsamında gerçekleştirilecek. İlçe Kaymakamlıkları alımları,

  • Bitlis 50 Kişi,

Olmak üzere toplamda 50 katılımcı ile personel alımı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu yayımlanan ilan ile Köylere hizmet götürme birliği başkanlığınca 50 kişilik toplum yararına program düzenlenecektir.

YENİ İLANLARI BEKLEYEN ADAYLAR İNSTAGRAMDA BULUŞTU! SENDE BURADAN KATIL

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kuruma kayıtlı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

Geçici Süreli Alım Yapılıyor!

TYP Personel alımları bildiğiniz gibi geçici süreli yapılmaktadır. Adaylara çalışma süresi olarak, 6 ay verilir ve bu da 180 Güne gelmektedir. Günlük çalışma saati ise 7,5 Saat olarak bildirildi. Değerlendirmeler Kura Liste yöntemi ile gerçekleştiriliyor.

Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR TYP personel alımı ilanları için başvurular 19 ocak 2023 tarihi ile başladı. Adaylara başvur için 4 günlük süre verildi ve en geç 23 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. Başvuru için aşağıdaki iş ilanı numaralasını kullanabilirsiniz.

Bitlis Ahlak İlan Numarası: 309122

Yeni TYP Personel Alımı İlanları Gelecek!

İŞKUR aracılığı ile 2023 yılı yüzbinlerce yeni TYP Personel alımı ilanları yayımlanacak. Özellikle adaylar MEB 60 bin yeni TYP personel alımı ilanını bekliyor.

TYP kapsamında MEB personel alımı için yeni alımların Şubat sonunda yapılacağı ön görülmektedir. TYP Personellerinin çalışma süresi Şubat ayında sona erecek. Yeni personel alımları;

  • Temizlik Personeli,
  • Güvenlik Personeli,

kadrolarında personel işçi allımları gerçekleştirilecek.

TYP PERSONEL ALIMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İOS Uygulama İçin >>>>BURAYA

Android Uygulama için >>>>BURAYA

Editör: TE Bilisim