Ülkemiz başta tüm dünya genelinde 1 milyardan fazla kişi tarafından kullanılan uygulama olarak biline WhatsApp'a her geçen gün yeni özellikler gelmeye devam ederken şimdide sohbete bir yeni güncelleme daha geldi. Daha önce telegram gibi uygulamaların sohbetlerinde bulunan özellik şimdide WhatsApp'a geldi.

Her Zaman (Always) Sessize Al

WhatsApp'ta bilindiği üzere grupları ya da bireysel olarak konuştuğumuz kişileri sessize alabilmekteyiz. Ancak bu süre maksimum bir yıl olmakta ve bir yılın sonunda sohbetler otomatik olarak gerçi açılmakta olup kullanıcıların yeniden sessize alması gerekmekteydi. WhatsApp ilgili durumdan defalarca şikayet aldıktan sonra sonunda konu hakkında bir güncelleme yapıldı. Peki bu güncelleme nasıl oldu?

Şu anda android ve iOS işletim sistemi kullanan ve WhatsApp'ı kaldıran herkese sunulan özelliği tespit etmek için her hangi bir gruba ya da arkadaşınızın sohbetinin üstüne basılı tutunuz. Ardından sessize al ikonuna basınız. Karşınıza süreler gelecek hemen aşağıda her zaman ya da ingilizce kullanıyorsanız Always yazısı çıkacaktır. Buna tıkladığınızda artık sohbetten hiçbir zaman bildirim almayacaksınız ve istediğiniz zaman yine sohbeti üstüne basılı tutarak sessizden çıkart diyebileceksiniz.