Popüler mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olarak bilinmekte olan WhatsApp geçtiğimiz senelerde Facebook tarafından satın alındı ve reklamlarının artırılamsı ile birlikte büyük bir kitleye hitap etmeye başladı. Şu anda WhatsApp dünyanın en çok tercih edilen uygulamaları olmak ile birlikte tüm editörlerin tercih ettiği popüler bir yazılımdır. Mark'ın sahibi olduğu tüm uygulamalar bilindiği üzere ücretsiz fakat ücretsiz olması para kazanmadığı anlamına gelmiyor. Mark kullanıcıları uygulamaya alıştırdıktan sonra reklam gösterimlerine başlıyor nitekim Facebook ile Instagram'da çok sayıda can sıkıcı reklam var. Öyle ki her iki üç posttan sonra bir reklam bulunduğu yetmiyor story bölümü, postları açmadan önce gibi tüm alanlarda reklam geliyor. Şimdi bu güncelleme yakında WhatsApp'a gelecek.

WHATSAPP REKLAM DOLACAK

Dünya genelinde bir buçuk milyar kişinin kullandığı bilinmekte olan WhatsApp yakın zamanda reklamlar ile dolup taşacak. Net olarak reklamların nerelerde olacağı bilinmiyor fakat story bölümünde kesinlikle olacağı, story geçişleri arasında karşımıza yine reklamların çıkacağı tahmin ediliyor.

Bazı yabancı kaynaklarda paylaşılan bilgilere göre WhatsApp'ta rkelam firmalarının bize mesaj attığını dahi görüyoruz tabi ki bu sohbet gibi olmayacak ancak gelen kutumuza reklam mesajları gelebilir. Yine bazı kaynaklarda WhatsApp'ı ilk açtığımızda karşımıza tüm ekranı kaplayacak bir reklamın çıkabileceği belirtilmekte olup şimdiden bir çok kullanıcı Telegram'a geçmeye başladı.