Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone tarafından Ramazan Bayramı özel GB internet hediyesinin verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Özellikle bu bayramda sokağa çıkma kısıtlaması olacağından dolayı telefon görüşmelerinin daha da artması beklenirken, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone tarafından yapılacak kampanyalar daha fazla önem kazandı.

Bayramda hatlarda yoğunluk yaşanabilir

Ramazan Bayramı boyunca uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, bayram ziyaretleri yapılamayacak. Bu nedenle de vatandaşlar telefon görüşmeleri, mesaj ve görüntülü sohbetlerle bayramdaki bu ziyaretlerini yapmak durumunda. Yaşanacak yoğunluklar nedeniyle zaman zaman erişimde problemlerin yaşanabileceği düşünülüyor. Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone tarafından şu anda 1 GB internetin hediye edileceği duyurulmuş durumda. Herhangi bir şart olmaksızın yararlanılacak kampanya için Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone resmi sayfalarından bayram hediyesi bölümüne giriş yapılması yeterli. İlgili işlemlerin yapılmasının ardından tüm abonelerin hatlarında 1 GB internet tanımlaması yapılacak. Bayram boyunca geçerli olacak bu hediye vatandaşların iletişim sorununu ortadan kaldıracak.

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bayram kampanyaları neler?

Şu ana kadar Ramazan Bayramı’na yönelik olarak GSM operatörleri tarafından yapılan açıklamalar 1 GB internet ile sınırlı. Önümüzdeki günlerde farklı kampanya ve hediyelerin de açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim