Virüslerin, bakterilerin ve mikropların artması üzerine pek çok ev sahibi evlerine hava nemlendirici ürünler almaya başladı. Bir çok ürün artık marketlere aktüel olarak gelmeye başladı ve sizler için BİM birleşik mağazalarına aralıklarla gelmekte olan ultrasonic hava nemlendirici KİWİ ürününü tanıtmaya karar verdik. Peki hava nemlendirici ultrasonic KİWİ ne işe yarar? ultrasonic KİWİ nasıl kullanılır?

KİWİ Hava Nemlendiric Nasıl Kullanılır?

KİWİ ultrasonic hava nemlendirici ürününüzün üst bölümünü açın ve su koyma haznesinde su koyunuz. En fazla 2,2 litrelik su koymanızı önermekteyiz. Su bölümüne suyu koyduktan sonra kabı sıkıca kapatın ve tekrar üst bölümü kapatın. Ürünü fişe taktıktan sonra üzerinde bulunmakta olan buğu düğmesini istediğiniz nem düzeyinde . Cihaz otomatik olarak çalışmaya başlayacak ve ortamı nemlendirecektir. Ortalama 8 saat boyunca içeriğindeki su ile rahat bir şekilde çalışabilmektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=2CWIMxkkhTI&t=3s&ab_channel=Akt%C3%BCelRehberim

Hava Nemlendirici Ne İşe Yarar?

Kuru havada bakteriler çok daha çabuk yayılabilmekte, üreyebilmektedir. Fakat nem oranı sabitlenmiş ya da asgari ile azami limitlerin arasında olduğu bir ortamda bakteriler yaşayamaz, üreyemez. Nemli ortamlarda bakteriler yok olduğundan dolayı daha sağlıklı bir havayı solumuş olursunuz. Bunun yanı sıra evinizin havası da yumuşayacağı için daha rahat bir uyku çeker ve sağlıklı havayı ciğerlerinize nüfus edersiniz.

Hava nemlendirici ürünleri adından da anlaşıldığı üzerine havayı nemlendirerek evde yaşayan aile bireylerinin sağlığını korumanıza yardımcı olur. Evinizde solduğunuz havanın sağlıklı ve mikropsuz olmasını istiyorsanız hava nemlendirici ürünler kullanmanız gerekmektedir. Hava nemlendirici ürünler teknoloji olmadığı dönemlerde de kullanılmakta olup bir çok kişinin peteklerin üzerine ya da sobaların üzerine içi dolu su kabı koyduğu ve suyu buharlaştırdığı görülmektedir. Hava nemlendirici ürünlerin de çalışma mantığı aynıdır. Hava nemlendirici ürünler evdeki nem oranını sabitleyerek hem burnunuzdan hem ağzınızdan yumuşamış, sağlıklı nefes almanızı sağlamaktadır.