Dünyaca ünlü oyun yapım şirketi Rockstar Games'in neredeyse yapmış olduğu tüm oyunlar satış rekorları kırmaya devam etmekte olup bundan 28 sene önce yaptığı oyunlar dahi halen şu anda onlarca milyon kişi tarafından hem online modu üzerinden hemde single hikaye modu üzerinden oynanmaya devam ediyor. Şu anda tüm dikkatler GTA 6'ya çevrilmiş durumda olup bir çok oyuncu GTA 6'nın ne zaman çıkacağını ve GTA 6'nın çıktığında ne kadar fiyata çıkacağını merak etmektedir. Peki detayları belli oldu mu? GTA 6 ne zaman çıkacak, çıktığında fiyatı ne kadar olacak?

400 - 500 TL'ye Satılacak

GTA 6'nın bu sene çıkacağına dair Rockstar Games firmasından resmi bir açıklama yapılmadı ancak popüler bir oyun satış platformu şimdiden GTA 6 için ön siparişleri almaya başladı. Oyunun 2020 yılında PC, Playstatin ve X-BOX için çıkacağı duyurulurken satış fiyatının ise bilgisayar için 400 TL civarında ve diğer konsollar için ise 500 TL civarında olacağını vurguladı.

Öte yandan şu anda GTA 6'nın oyun modu, hikayesi, senaryosu, online modu hakkında net bir bilgi yok. Fakat 2020 yılında GTA 6 oyunu çıkarsa büyük ihtimal ile yaz aylarında çıkması bekleniyor. Tabi yine önce konsol çıkıp ardından birkaç yıl sonrasında ise bilgisayar sürümü çıkabilir. Bilindiği üzere GTA 5 oyununda öyle bir gelşime yaşanmıştı.

Editör: TE Bilisim