Global olarak tüm dünya genelinde en çok oynanan oyunlar arasında yer almakta olan GTA 5 özellikle online sürümü ile bir çok kişinin beğenisini kazanmaya devam etmekte olup son zamanlarda Epic Games bir çok oyunu bedava sunarak harika kampanyalar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Assassins Creed oyununu ücretsiz sunarak milyonlarca müşteri kazanan Epic Games şimdide aynı durumu GA 5 ,için yapmaya karar verdi.

ÜCRETSİZ SUNULDU

Anlık olarak tüm dünya genelinde GTA 5 şu anda Epic Games üzerinden bedava sunulmaya başlandı ve bir çok oyuncu oyunu alabilmek için adeta bilgisayar başına kitlendi. GTA 5'in normal satış fiyatı 180 TL olarak bilinmekte olup aralıklarla Steam gibi oyun platformları oyunun satış rakamını düşürmekte olup diğer zamanlarda ciddi bir rakama satılmaktadır. Peki ücretsiz olarak Epic Games tarafından sunulan GTA 5'i alabilmek için oyuncuların ne yapması gerekiyor?

GTA 5 Nasıl Bedava Alınır?

GTA 5 oyununu bedava alabilmek için öncelikle aşağıda yer alan linki tarayıcılarına yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden GTA 5 oyununa tıklayan adaylar sepete ekleyerek GTA 5'i bedavaya (0 TL) sahibi olabilir. Alacağınız GTA 5 bir hafta ya da bir ay gibi deneme olmamak ile beraber ömür boyu sizin olacak olup aynı zamanda online moduda açık olacak. İsterseniz GTA 5', online oynayabilir isterseniz hikaye modunu oynayabilirsiiz. Sunuluna GTA 5',n orijinal olduğunu yani yasal olarak ücretsiz dağıtıldığını da bilmenizi isteriz.

GTA 5 Bedava: https://www.epicgames.com/store/tr/