Bu güncelleme çok konuşulacak! Sosyal paylaşım platformlarından Facebook kurucusu, Ceosu Mark Zuckerberg mesajlaşma ve sosyal ağlarda getireceği bazı güncelleştirmeler kendinden çokça bahsettirmeyi başarıyor. WhatsApp Messenger dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip ilk olarak 2014 yılında Facebook ailesine katılan daha sonraki süreçte de kayıtlı kullanıcı sayısını hızla artıran ve önemli güncelleştirmeler yükleyen WhatsApp para transferi gibi bazı özellikleri de denemeye başladı.

Zuckerberg son yaptığı açıklamalarda Instagram bile WhatsApp'ın birbirine entegre edileceği konusunda açıklamalar yapmış ve herkesi bir merak uyandırmıştı. Şimdi gelen son dakika gelişmesine göre Facebook Messenger ile WhatsApp kullanıcıları birbiriyle iletişim kurmayı başlayacak. Fakat bu güncelleştirme henüz deneme aşamasında ve ne zamana kadar birebir uygulamaya alacağı henüz netlik kazanmadı.

BU ÖZELLİK ÇOK KONUŞULACAK!

Facebook'un 800 milyon etkin kullanıcısı bulunuyor. 2020 yılların en çok kullanılan özelliklerinden bir tanesi WhatsApp durumları özelliğinin 500 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Facebook bu alanı daha etkin hale getirmek için Facebook hikayelerle birleştirecek. Bu sayede iki platform birbiriyle iletişimi sağlamış olacak. Facebook messenger'ın Instagram kişileri ile etkileşim haline bulması özelliğinin nasıl yapılacağı ve hangi özetleri kapsayacağı konusunda herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı. Bu konuda ki yapılacak denemenin ardından iOS ve Android mağazalarına gelecek güncelleştirmeler ile  detaylar belli olmaya başlayacaktır. Gelişmeler aktarmaya devam ediyoruz.

İŞİN OLSA