Meteroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre Ankara'da hava durumu -1 ile 12 derece arasında olacak. 18 Şubat 2020 tarihinde hava durumu meteorolojide böyle beklenmekteyken bugün şaşırtıcı bir gelişme yaşandı.

Teknoloji Devi Apple telefon uygulaması üzerinden kullanıcılarına farklı sıcaklık ölçüleri sundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü en yüksek sıcaklığın 12 derece olacağını ifade ettiği Başkentte Apple telefon kullananlar 21 derece gördü. Bu durum karşısında şaşıran kullanıcılar sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptı. Bu konu sosyal medya üzerinden gündem olurken, Apple cihazlarında birbirinden farklı hava durumu sıcaklıkları verildiği anlaşıldı. Sosyal medya üzerinden Aplle Ankara'da yazı getirdi yorumları yapıldı.

TÜRKİYE GENELİNDE 19 ŞUBAT HAVA DURUMU;

Başkent Ankara’da çarşamba günü hava sıcaklıkları -1 ile 12 derece aralığında olacak. Buna göre Nem yüzde 44 ile 82 arasında beklenirken rüzgâr batıdan esecek. Perşembe günü 1-10 derece, cuma ise 3-7 derece arasında olacak. Hafta sonunda başkentte 1-4 ile 0-8 derece arasında seyredecek.

İstanbul’da hava durumu raporlarına göre çarşamba günü 4-13 derece arasında perşembe ise 5-11 derece arasında cuma günü 6-9 derece arasında olacak. Hafta sonunda ise 3-10 derece aralığında bir hava sıcaklığı bekleniyor. Rüzgar yarın kuzey doğudan esecek nem ise yüzde 54-95 arasında olacak. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA