Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı illerde ve pozisyonlarda SYDV personel alımları yapacaklarını ilan ettiler. Bu bağlamda ilanlar yayımlandı ve başvuru pozisyonlar ile başvuru şartları açıklandı. Bu yönde 6 farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfı bünyesine, memur alımları, personel alımları ve işçi alımları yapıyorlar. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilgili ilan hakkında detayları paylaşacağız. Haberimizde hangi SYDV'nin hangi pozisyonda alım yapacağını ve ilanların detaylarına ulaşabileceksiniz.

6 SYDV ALIM YAPIYOR! İŞTE DETAYLAR:

Kamuya alım yapacak bu 6 SYDV bünyesine fakrlı pozisyonlarda alım yapacak. Peki Bu İlanlara Kimler Başvuru Yapabilir?

Adayların Başvuru Yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Adli Sicil kaydı ve arşivi bulunmamak, Alım yapılacak bölgede 6 aydır ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi genel nitelikler aranıyor.

Ayrıca Bazı vakıflar Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre alım yapıyorken bazıları ise KPSS şartı aramaksızın personel alımı yapmaktadır. İşte detaylar.

1. Ordu Ünye SYDV : Ordu İlinde ve Ünye İlçesinde bulunan Vakfa 1 kişilik boşluk ile Büro Personeli Alımı yapılacak. Bu yönde adaylardan Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinin İktisat, Maliye, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Endüstri İlişkileri ve Çalışma Ekonomisi, Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, Halkla İlişkiler, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, İstatistik veya Psikoloji bölümlerinden mezun olmuş olmak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gibi şartlar aranır ve adaylar başvurularını en geç 28 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

2. Niğde Çiftlik SYDV : Niğde ilinde bulunan SYDV bünyesine 1 kişilik boşluk ile Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alacağını ilan eti. Bu yönde adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Regberlik, Halkla ilişkiler, Sosyal Hizmetler, iktisadi idari Bilimler fakültesi, Fen Edebiyat fakültelerinden mezun olmuş olmak ve KPSS den en az 60 puan almış olmak şartları aranıyor. başvurular en geç 21 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Detaylar için Buraya Tıklaynız

3. Manisa Köprübaşı SYDV:  Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine 1 kişilik boşluk ile Sürekli işçi statüsünde 1 Büro Personeli alımı yapacak. Ayrıca adaylardan KPSS den 60 puan almış olmak şartı aranıyor. Başvurular ise en geç 24 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Detaylı Bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

4. Sivas Yıldızeli SYDV: 4 kişilik boşluk ile personel alımı yapılacak olup adaylardan kamu Personeli seçme sınavı şartı aranmıyor. Alımlar sadece bayan adaylar için geçerli olacak olup başvurular en geç 20 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

5. Malatya Hekimhan SYDV: Malatya ilinde bulunan vakfa 3 kişilik boş kadro ile temizlik işçisi alınacak. Bu yönde 1 Erkek ve 2 bayan adaylar başvuru yapabilecekler. başvurular en geç 20 mayıs 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar için daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler Buraya Tıklayınız.

6. Antalya Serik SYDV:  Antalya ilinde bulunan vakfa 5 kişilik boş kadro ile personel alınıyor. Adaylardan bu yönde KPSS şartı istenmiyor. Alım kadroları ise, 4 temizlik Elemanı ve 1 Şoför olarak belirtildi. başvurular en geç 30 mayıs 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.