Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere ilan yayımladılar. Alımlar 4 farklı ilan ile 4 farlı şehirde yapılacak. Adayların bu yönde belirtilen bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmekte ve başvuru tarihleri içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 4 farklı şehirde memur alımı gerçekleştirecek. Bu bağlamda, Zonguldak KDZ SYDV 1 İnceleme Görevlisi, Çanakkale Çerkez SYDV 1 Sözleşmeli personel, Ordu Unye SYDV 1 Büro Görevlisi ve Sivas Suşehri SYDV 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacağını belirtti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

4 farklı şehir için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerine memur alımı için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına başvurular ilgili vakıflara şahsen veya elektronik ortamda yapılmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak aşağıda sizlerle ilanların tam metinlerini paylaşıyor olacağız.

İŞÇİ ALIMLARIDA YAPILIYOR!

SYDV'ler memur alımı pozisyonları olduğu gibi en az ilköğretim mezunu işçi personel alımları'da yapılıyor. İlgili pozisyonlara ve nitelklerine ilanların tam metinleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ordu Unye SYDV İlanı

Çankırı Çerkeş SYDV İlanı

Zonguldak KDZ Ereğli SYDV İlanı

Sivas Suşehi SYDV İlanı

Editör: TE Bilisim