Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı büro personeli kadrosunda personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar belirsiz süreli gerçekeleşcek olup toplamda 1 kişi alınacaktır. Başvuru yapacak adaylar en geç 14 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ve diğer bilgiler aşağıdaki gibidir.

Temel bilgisayar programlarını ve Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b.) kullanabiliyor olmak 
- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, aktif araç kullanıyor olmak, seyahat engeli bulunmamak. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
1.Başvuru yapacak kişinin ilan tarihi itibariyle Gemerek ilçesinde kesintisiz olarak en az 1 (Bir) ay süreyle ikamet etmesi gerekmektedir. Son bir aydır kesintisiz olarak ikamet ettiğine dair belgenin başvuruda sunulması şarttır. En az 1 (Bir) aydır Gemerek ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmadan başvuru yapanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.(Çevreyi ve sosyal dokuyu tanıyor olmak)
2.Temel bilgisayar programlarını ve Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b.) kullanabiliyor olmak.
3. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, aktif araç kullanıyor olmak, seyahat engeli bulunmamak.
4. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak. 5.Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.
Editör: TE Bilisim