Türkiye İş Kurumu üzerinde ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre KPSS puanı ile veya KPSS şartı olmadan alımlar yapılacak. Bakanlık üzerinde yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS den en az 60 puan almış olmak şartı ile alım yapılıyorken İŞKUR üzerinde yayımlanmış olanlar personel kapsamında alındığı için adaylardan KPSS şartı aranmıyor.

ŞEHRE GÖRE DAĞILIM NASILDIR?

SYDV Memur alımı ve Personel alımı kapsamında farklı şehirlerden olmak üzere alımlar yapılacak. İşte şehre dağılım şöyledir.

KPSS Puanı Memur Alımı Yapan SYDV ilanları:

  1. İstanbul Bağcılar SYDV: İlgili ilanile 3 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacak. Adaylar başvurularını en geç 025 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar.
  2. Bartın Amasra SYDV: 1 kişilik boş kadro ile SYİG alımı yapılacak olup başvurular en geç 02 Ağustos 2019 tarihine kadar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılacaktır.
  3. Bitlis Hizan SYDV: 2 Biro personeli alınacak. Başvurular Bakanlık üzerinden en az 01 Ağustos 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir.
  4. Gümüşhane Kürtün SYDV: İlgili vakfa KPSS en az 60 puan şartı ile Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi alınacak olup başvurular 02 Ağustos 2019 tarihine kadar yapılacak.

KPSS Şartı Olmadan SYDV Personel Alımları:

  1. Konya Karapınar SYDV 2 İnceleme Görevlisi alınıyor. Başvurular en geçbugün yapılması gerekmektedir.
  2. Sivas Gölova SYDV: 1 Evde yaşlı bakım hizmetleri ve temizlik personeli alınacak olyp başvurular 25 Temmuz - 02 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılması gereklidir.
  3. Gümüşhane Kürtün SYDV : 1 kişilik kadro ile inceleme görevlisi alınacak.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN ŞARTLAR?

SYDV Memur alımı ilanlarına başvuru yapacak adayların öncelike ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları ve en az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları veya bunlara denkliği olan Yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

SYDV Personel alımı ilanları için ise En az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve alım yapılacak pozisyon için ilgili mesleki belgelere ve mesleki bilgiye sahip olmaları gerekmektedir.

Bunlar dışında genel olarak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak gibi şartlar aranacaktır.

SYDV PERSONEL ALIMLARI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim