Yayımlanmış olan ilanlara göre 2 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için Proje kapsamlarında alım yapacaklarını ilan ettiler. Söz konusu olan ilanlar ile, Aksaray Sarıyahşi kaymakamlığına ve Ağrı Tutak ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına farklı alanlarda personel alımı yapılacak.

Ağrı Tutak SYDV bünyesine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( Aşevi ) ne Aşçı, Şoför ve Hizmetli olarak 3 personel alcak. Aksaray Sarıyahşi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığna ise sözleşmeli olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında uygulanacak olan Güzel Temiz Yürekleri projesi kapsamında çalışacak 3 geçici bayan personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların söz konusu olan ilanlara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş ve 40 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak şartları aranacaktır.

Özel olarak ise, Aşevi ne Aşçı için daha önce çalışmış olması, Şoför için en az B Sınıfı ehliyete sahip olmak ve Yardımcı hizmetlinin iş tecrübesi bulunması gerekmektedir.

Bir diğer ilana göre ise, yaşlı bakım ev hizmetleri konusuda istihdam edilecek personel konusunda setifika sahibi olmaları tercih sebebidir. Aksaray sarıyahşi Merkez vebağlı köylerde idare gerek gördüğü çalışma yerini saatini ve tarihibi belirlemekte serbesttir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, Ağrı Tutak SYDV için en geç 30 Ağustos 2018 tarihine kadar ve Aksaray Sarıyahşi ilçesindeki SYDV ye başvurular en geç 29 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Ayrıca ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki baülantıları kullanabilirsiniz.

Ağrı Tutak SYDV

Aksaray Sarıyahşi SYDV

Editör: TE Bilisim