Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) kamuy alımlarına devam ediyor. Sürekli olarak alımlarına devam eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ), farklı illerde alımlarına hala devam ediyor. Adaylar başvuru şartlarını ve özel şartları taşımaları durumunda başvuru yapıyorlar.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) gennelikle, Büro Görevlisi, Muhasebeci, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonlarında alım yapmaktadır ve Alımlar Belirsiz süreli çalışacak şekilde yapılmaktadır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) adaylardan genellikle, 4 yıllık eğitim veren kurumların kadro seviyesine göre ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az KPSSP3 pun türünden 60 puan almış olmak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, alım yapılan ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve etmiş olmak, sosyal iletişim becerisine sahip olmaki seyehat engeli bulunmamak ve Bilgisayar ve Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak şartları aranmatadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar ilanda belirtilen son başvuru tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Aşağıda verdiğimiz tablo yardımı ile alım yapan SYDV ilanlarına ulaşabilirsiniz. Başvurularınızıda ilanda belirtilen tarihe kadar gerekli şekilde başvuru yapmanız gereklidir.

ALIM SÜRESİ GEÇMEMİŞ SYDV İLANLARI:

ALIM YAPACAK SYDV

KADRO SAYISI

SON BAŞVURU

DETAYLAR

Giresun Alucra

1

05/10/17

TIKLAYIN

Şanlıurfa Eyyübiye

3

04/10/17

TIKLAYIN

Kars Merkez

3

02/10/17

TIKLAYIN

Bitlis Tatvan

2

04/10/17

TIKLAYIN

Diyarbakır Çüngüş

1

06/10/17

TIKLAYIN

Karaman Başyayla

1

06/10/17

TIKLAYIN

Kütahya Hayrabolu

1

TIKLAYIN

Trabzon Of

1

02/10/17

TIKLAYIN

Malatya Arapgir

1

06/10/17

TIKLAYIN