Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacağını belirtti. Yalova Altınova ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 1 kişilik boş kadrı ile Büro Görevlisi alacak. Buna göre adaylar başvuru yapabilmeleri için 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından  en az 60 puan alan adaylar başvuru yapabilecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI:

Yalova Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adaylardan, En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak., Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek, (Herhangi bir kurumdan almış olduğu sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge), ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında (2016-2017) KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak., En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak., İşin süresi: Daimi (2 ay deneme süreli), Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak.(Erkek Adaylar için geçerli), Başvuru tarihi itibariyle en az 1 yıldır Altınova İlçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, Güvenlik soruşturmasında olumlu bulunmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 28 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Ayrıca Teslim edilecek evrakların listesi www.altinova.gov.tr adresinde yayınlanacak ilan duyurusundan temin edilecektir.

Editör: TE Bilisim