Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini tamamalamak için personel alımı yapıyor. Adaylardan 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak ve adaylar Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonuna yerleşecektir. Toplamda 3 kişilik boş kadro ile alınacak personeller Belirsiz süreli çalışacak olup adaylar başvurularını en son 17 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alım detayları şöyledir;

- BİLGİSAYAR PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLMEK 
- İKTİSADİİDARİ BİLİMLER FAKÜLTELERİ VEYA SİSYASAL BİLGİLER FAKÜLTELERİNİN BÖLÜMLERİYLE , EĞİTİM FAKÜLTELERİNİN YADA FEN EDEBİYAT FAKÜLTELERİNİN , SOSYALAOJİ,PSİKOLOJİ, PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK HALKLA İLİŞKİLER İLETİŞİM VE SOSYAL HİZMET BÖLÜMLERİNİN BİRİSİNDEN MEZUN OLMAK 
- EN AZ B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLMAK 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1)İşe alım sürecinde geçerli olan ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2015 yada 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.
2. Başvuru tarihi itibariyle 6 ay öncesi Kemalpaşa ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmasını belgelendirmek (Nüfus Müdürlüğünden alacağı Adres Bilgileri Raporu ile belgelemek)
3)Vakfımız alım sürecinin her aşamasında iptal yetkisine haiz olup, mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.
4)Adayın sınavı kazandığı takdirde 5 (Beş) yıl Kemalpaşa SYD Vakfına çalışmayı beyan ve taahhüt etmek,
5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
Editör: TE Bilisim