Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Memur alımı ilanı yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelen ilan ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Koya Hüyük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı kadrolarda Belirsiz süreli çalışacak memur alımı yapacak. SYDV Personel Alımı kapsamında yayımlanan ilan için başvurular 19 Kasım 2021 tarihinde başlayacak.

Bu kapsamda Konya Hüyük SYDV bünyesine 2 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı ile Büro Memuru Alımı yapacak. Ayrıca KPSS 60 Puan İle Memur Alımı yapılacağından başvuru şartları haberimizin devamında yer almaktadır.

Adaylar başvurularına 19 ocak 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 26 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Genel olarak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Sağlık açısından görevine engel herhangi bir sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacakç

Özel Olarak ise:

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

İkametgah Şartı: Vakfın il ve ilçe sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak.

Yaş Şartı: 18 Yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak.

Sürücü Belgesi Şartı: En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak.

Eğitim Şartı: Dört yılık eğitim vren üniversitelerin İktisadi, İdari bilimler, Fen Edebiyat Fakültesi, Psikoloji, Sosyoloji, Halkla ilişkiler, Sosyal Hizmetler, PDR bölümlerinin birinden mezun olmuş olmak.