Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilana göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 4 farklı ilde olmak üzere personel alımı yapacaklar. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan SYDV'ler bünyelerine aşağıdaki kadrolarda ve şartlarda alım yapacak.

ALIM YAPILACAK İLLER VE KADROLAR:

Şanlıurfa Birecik SYDV: 1 Büro Personeli

Diyarbakır Bismil SYDV: 4 Güvenlik Görevlisi ve 2 Temizlik Personeli

Çorum Laçin SYDV: 1 Büro Görevlisi

Diyarbakır Hazro SYDV: 3 Yaşlı Bakım ve Temizlik personeli

BAŞVURU ŞARTLARI:

Yukarıdaki ilgili sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları bünyelerine alım yapacaklar. Bu kapsamda adaylardan " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşından gün almamış olmak, Okur yazar olmak, Alım yapılacak il ve ilçede ikamet ediyor olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Alım yapılacak kadro için ilgili sertifika sahibi olmak" gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerine personel alımı için adaylardan başvuruları şahsen alacak. Bu yönde İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara İŞKUR Kurum dışı ilanlar içeirsinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim