Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı illerde olmak üzere bünyesine memur alımı ve personel alımı yapıyor. Bu kapsamda 4 farklı ilde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine KPSS 60 puan ile memur alımı yapacak ve KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak. 

Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için derlediğimiz bu haberimizde sizlere ilan hakkında detayları aktaracak ve başvuru şartlarından bilgiler vereceğiz.

KPSS 60 PUAN İLE MEMUR ALIMI YAPAN SYDV:

Kamuya memur alımları devam ediyor. Afyonkarahisar ilinde hizmet vermekte olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kamu personeli seçme sınavı ile memur alımı yapılacağı belirtildi. Alım yapılacak kadrolar, 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile 1 Büro Görevlisi alımı olmak üzere toplamda 4 kişi alınacak.

Bu kapsamda adaylardan, "Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşından büyük olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Afyonkarahisar ilinde ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacak.

Başvurular ise, 23 EKim 2019 tarihinde başlamış olup en geç 06 kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuruşar Aile Bakanlığı resmi başvuru sistemi üzerinden yapılacak.

Başvuru Adrresi: https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/Login.aspx?ReturnUrl=%2f

KPSS ŞARTI OLMADAN PERSONEL ALIMI İLANLARI:

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları KPSS puanı ile alım yapsada İşçi ve Personel ihtiyaçları için adaylardan KPSS şartı talep etmiyorlar. Bu kapsamda 3 farklı şehirde personel alımı yapılacak.

  • Kırıkkale Çelebi SYDV 1 Erkek Şoför alacak.
  • Kocaeli Kandıra SYDV 1 Yaşlı ve Engelli Ev Temizliği / Temizlik Personeli alacak.
  • Ankara Güdül SYDV 1 Şoför ve 1 Dağıtım ve Paketleme elemanı alımı yapacağını belirtti.

Bu kapsamda Personel alımı için adayların, Alım yapılacak il ve ilçede ikaet ediyor olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Alım yapılacak pozisyon için tecrübe sahibi olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartları taşıyan adaylar işçi personel alımı ilanına başvuru yapabilecekler.

Başvurular, İlgili vakıflara istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. İşte İlanların Detayları Şöyledir.

Editör: TE Bilisim