Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki personel eksikliğini gidermek için farklı kadrolarda personel alımı yapacaklar. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

ALIM YAPILACAK İLLER VE VAKIFLAR:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımları Yardımcı Hizmet Personeli, Şoför ve Beden İşçisi kadrolarında yapılacak. İşte SYDV Personel Alımı ilanlarını yayımlayan vakıflar.

  • Kahramanmaraş Nurhak SYDV
  • Erzincan İliç SYDV
  • Edirne İpsala SYDV

tarafından yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu üç SYDV bünyelerine alacağı personel adaylarından " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Alım yapılacak Şehirde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak " gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, Şoför adaylarından En az ilkokul mezunu olmak, B,C ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları adaylardan Kamu personeli Seçme Sınavı şartı talep etmiyor. Bu kapsamda 3 ilde bulunan SYDV'ler KPSS siz Personel Alımı yapacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu SYDV personel alımı ilanları İŞKUR Kurum Dışı personel alımı ilanlarında yayımlanmıştır. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte sadece Vakıflara gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde her ilde bulunan Vakfın başvuru tarihleri farklıdırç

Kahramanmaraş Nurhak SYDV Son Başvuru Tarihi: 25 Eylül 2020

Erzincan İliç SYDV Son Başvuru Tarihi: 23 Eylül 2020

Edirne İpsala SYDV Son Başvuru Tarihi: 23 Eylül 2020

Editör: TE Bilisim