Sivas Zara SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Sivas Zara İlçesinde personel ihtiyacını karşılamak üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Büro Görevlisi ve 1 adet Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi olmak üzere toplamda 2 personel alınacaktır. alınacaktır. Son başvuru tarihi olarak 31 Ekim 2014 tarihi olarak belirlenmiştir. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, Genel şartlara, İstenilen genel niteliklere ve daha ayrıntılı bilgilere ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL NİTELİKLER: Windows,Word, Excel, Powerpoint v.b. programları kullanabiliyor olmak. 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının; İletişim Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Mühendislik Fakültesi mezunları başvuru yapabilir.  En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve fiili olarak araç kullanabilmek. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı İlan tarihi itibariyle (20 Ekim 2014) ikametgahı Zara'da bulunanlar başvuru yapabilir.Görevini yapmasına engel olabilecek psikolojik ve fiziksel engeli bulunmamak Detaylı bilgiye: Zara Kaymakamlığı internet sitesinden ulaşılabilir. İşe alınacak personel için iki ay deneme süresi olacaktır. sydgm.gov.tr den başvurusunu yapan adayların Zara SYDV'ye en geç 3 Kasım 2014 mesai bitimine(17.00) kadar evraklarını şahsen teslim etmeleri gerekmektedir, posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

ADAYLARDAN İSTENEN EVRAKLAR: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Özgeçmiş Bilgileri(cv) Diploma Fotokopisi İkametgah Belgesi KPSS P3 Sınav Sonuç Belgesi Sabıka Kaydı(Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğünden Ücretsiz Temin edilebilir.) Ehliyet Fotokopisi 4 adet fotoğraf

BAŞVURU BAŞLANGICI: 20 EKİM 2014 SAAT 08.00 - BAŞVURU BİTİŞİ 31 EKİM 2014 SAAT 17.00 İRTİBAT TELEFONU: 03468163733