Nevşehir Gülşehir SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Nevşehir Gülşehir İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere Belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Başvuru tarihi 22 Aralık 2014 Tarihinde sona erecektir. Alt kısımda verilen bilgilerde Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, Genel şartlara, Başvuru sırasında istenilen belgelere ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

İyi derecede Bilgisayar Programlarını kullanabilmek ve Muhasebe konusunda iyi derecede kendisini geliştirmiş olmak. (Tercih Sebebidir) En az 4 yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İşletme İktisat, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Uluslar Arası İlişkiler) ve Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi ve sürücülük tecrübe sahibi olmak. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı Gülşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16/02/2012 tarihli ve 2012/01 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımlan, Nitelikleri, Özlük Haklan ve Çalışma Şanlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 Sayılı İş Kanununa tabi şekilde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü? nün 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı Genelge doğrultusunda 1 (BİR) adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanında ERKEK personel istihdam edilecektir İşin Adı: Sözleşmeli Personel Alımı İşin Süresi: Belirsiz Süreli Deneme Süresi: 2 Ay. Personelin Unvanı: Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi İstihdam Edilecek Personel Sayısı: 1 (BİR)

GENEL NİTELİKLER:

 En az 4 yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İşletme İktisat, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Uluslar Arası İlişkiler) ve Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak. Gülşehir ilçesinde 22.12.2014 Tarihi itibariyle son 6 (altı) aydır ikamet ediyor olmak.  İyi derecede Bilgisayar Programlarını kullanabilmek ve Muhasebe konusunda iyi derecede kendisini geliştirmiş olmak. (Tercih Sebebidir)  Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak tercih sebebidir.  En az B sınıfı sürücü belgesi ve sürücülük tecrübe sahibi olmak. Seyahat engeli bulunmamak.  Hizmetin gereklerini yerine getirmeye engel bir sağlık problemi bulunmamak.  Vakıf personelinin istihdam edildiği vakıfta çalışması esastır. İş kanunu hükümlerine göre istihdam edilen ve aynı tüzel kişiliğe sahip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan personelin tayin hakkı bulunmamaktadır.

Editör: TE Bilisim