Mersin İli Silifke İlçesinde buunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre iki farkı alanda alım yapılacak olup adayardan başvuru için KPSS en az 60 puan almış olmak şartı ve diğer özel nitelikler talep ediliyor. Alımlar Belirsiz süreli olacak.

İLANIN DETAYLARI:

Mersin Silifke SYDV bünyesine toplamda 2 kişilik boşluk ile memur personel alımı yapacak. Bu bağlamda 1 Büro Personeli ve 1 Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına başvuru yapacak adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Bilgisayar Programlarını kullanmak, (Özellikle Ofis Programları), Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya yurt dışında eğitim almış olanlar için YÖK tarafından denkliği bulunmak,ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan 05 AĞustos 2019 tarihinde yayımlanmış olup başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç 14 Ağustos 2019 tarihine kadar https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim