Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için Mersin Bozyazı ilçesinde personel alımı yapacak. Alımlar Büro Personeli kadrosunda yapılacak olup, adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavı P3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar ise en geç 02 Haziran 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurusu onaylanan adaylar ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılacak olan sınava tabii tutulacaktır.

ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2) 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak,
3) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,
4) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,
5) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,
6) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
7) Türk Ceza Kanununun 53. üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.
8) 2015- 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az altmış (60) puan almak.
9)Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl sağlığı ve vücut sakatlığı ile özürü bulunmama,
10)İş tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak,"
11)İşe alınacak personel için 3 ay deneme süresi olacaktır.

C- ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

2- Bilgisayar eğitimi aldığına dair belge sahibi olmak ve bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak. (Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olup, müracaat eden adaylar için herhangi bir belge gerekmemektedir.)
Editör: TE Bilisim